به گزارش جهان، بسیاری از مردم علاقه مندند تا اطلاعات بیشتری از شیوه و چگونگی مدیریت اولین وزیر زن در کشور بدست آورند.
دکتر وحید دستجردی علاوه بر اقتدار و اعتماد به نفس بالا در مدیریت شاید از معدود بانوان توانمند و شناخته شده کشور در عرصه مدیریت به شمار می رود.
البته جایگزین شدن وی به جای یکی از موفق ترین وزرای دولت نهم، کار را اندکی برای او سخت کرده است تا جایی که در جلسه اخیر رئیس جمهور با تعدادی از جوانان، برخی حاضرین با انتقاد از مدیریت دکتر وحید دستجردی، نسبت به کنارگذاشتن وزیر سابق بهداشت اعتراض کردند که رئیس جمهور هم ضمن ابراز بی اطلاعی از موارد مطرح شده پاسخ داد: چون بنا داشته از وزیر زن استفاده نماید و فقط چند وزارت خانه قابلیت استفاده از وزیر خانم را داشتند ناچار به این تصمیم گیری شده است.
با این حال منابع خبری از نفوذ بالای رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در تصمیمات دکتر وحید دستجردی وزیر بهداشت و درمان خبر می دهند. چنانکه برخی معتقدند تاثیر دکتر لاریجانی (برادر رئیس مجلس) در تصمیم گیری های وزارت بهداشت تا حدی است که تقریباً هیچ تصمیم مهمی بدون هماهنگی با وی انجام نمی پذیرد.
این موضوع تا جایی پیش می رود که عده ای اظهار می دارند توافق نانوشته ای برای اداره ظاهری وزارت خانه توسط یک خانم صورت گرفته است و سکان هدایت وزارت خانه را عملاً فرد دیگری بر عهده دارد!
به دنبال انتشار این خبر، یک مقام مسئول در وزارت بهداشت ضمن تماس با جهان نیوز در رابطه با میزان نفوذ دکتر باقر لاریجانی در وزارت بهداشت گفت: وزیر بهداشت فرد قدرتمندی است و تصمیمات نهایی را شخصاً اتخاذ می کند.
وی با اشاره با ساختار وزارت بهداشت از جمله شورای سیاست گذاری، شورای معاونین و اتاق فکر وزارت خانه گفت: بیشتر تصمیمات از این سه کانال بصورت کارشناسی ارائه می شود و سپس توسط وزیر ابلاغ می گردد.
وی با اشاره به شائبه هایی موجود مبنی بر وزیر در سایه بودن دکتر لاریجانی گفت: با توجه به مسئولیت ایشان در شورای سیاست گذاری و حضورشان در شورای معاونین و نیز تجارب و تحقیقات ارزنده اشان، مورد مشاوره قرار می گیرند و این بدان معنا نیست که ایشان وزیر در سایه هستند.
این مسئول وزارت بهداشت با رد اعمال نظر دکتر لاریجانی در طراحی ساختار جدید این وزارتخانه، استعفای اخیر دکتر حافظی معاون توسعه مدیریت وزارت بهداشت را بی ارتباط با اعمال نظر دکتر لاریجانی دانست.